wie is

Moonfish?

De Moonfish is een zeldzame, warmbloedige vis, net zo uitzonderlijk als wij. Wij dragen een warm hart voor alles wat te maken heeft met het klimaat en ons milieu. Van de maan en de sterren tot de diepste golven van de oceaan: onze benadering is allesomvattend en gaat volledig in de cirkel rond.

Wij doen wat we prediken, en wat je ziet is wat je krijgt. Greenwashing heeft geen plaats in onze cultuur, en het zal ook geen plaats hebben in jouw bedrijf als je ervoor kiest om met onze professionals samen te werken.

Maarten

Maartens professionele achtergrond richt zich op het creëren van een energiepositieve wereld met zijn dynamische Enerdo-team. Zijn benadering van duurzaamheid is holistisch: Maarten is altijd op zoek naar nieuwe, inspirerende projecten die hetzelfde positieve, groene doel voor ogen hebben, en die passen binnen de Gentoo-filosofie. Met Konneksie bijvoorbeeld streeft hij ernaar betekenisvolle verbindingen te creëren met mensen, de planeet en plantaardig voedsel.

Minder hebzucht in het bedrijfsleven en meer doelgerichte verbindingen zijn volgens Maarten de sleutel tot geluk, en dat is wat hij graag wil doorgeven aan zijn eigen (klein)kinderen en aan de wereld.

Annelies

Annelies is een gepassioneerde bio-ingenieur met een scherpe en nieuwsgierige blik op de wereld. Met haar uitgebreide ervaring in projectmanagement en innovatieprojecten, is Annelies toegewijd aan het maken van een positieve impact op de samenleving.

Haar specialiteit ligt in het samenbrengen van mensen, ideeën en innovaties om gezamenlijke doelstellingen te bereiken. Annelies gelooft sterk in de kracht van samenwerking en zet zich in om in alle aspecten van haar werk de lat hoog te leggen. Haar doel is om bedrijven te begeleiden bij hun duurzaamheidsambities.

Hans

Hans brengt een uitgebreide ervaring in duurzaam bouwen met zich mee, initieel opgedaan als projectingenieur duurzaam bouwen, en vervolgens als duurzaamheidsconsultant. Bij Moonfish kan hij zijn technische kennis optimaal inzetten voor het verduurzamen van het bestaand vastgoedportfolio. Zo wil hij nog meer positieve impact creëren voor onze planeet door concrete en data-gedreven oplossingen voor jouw bedrijf uit te werken.

Buiten zijn professionele leven is Hans gepassioneerd door de natuur. Hij trekt er regelmatig op uit met zijn echtgenote en hun twee honden, bij voorkeur naar de bergen. Deze avonturen voeden zijn passie en inspiratie om bedrijven te begeleiden naar het vervullen van hun duurzaamheidsambities.

Bram

Brams passie voor techniek en projectmanagement is ongeëvenaard. Zijn ervaring als procesingenieur komt van pas in zijn rol als projectcoördinator van alle EMS-opdrachten.

De toewijding die hij aan de dag legt bij het behalen van de doelen van jouw bedrijf, komt voort uit de liefde voor zijn vrouw en kinderen. Bram is dan ook vastberaden als het gaat om de dringende noodzaak om actie te ondernemen voor een betere toekomst voor onze kinderen. Bewustzijn creëren omtrent authentieke duurzaamheid, zowel professioneel als persoonlijk, is van groot belang voor hem.

Enerdo's

inspirerende

team

Moonfish kan rekenen op jarenlange professionele ervaring door samen te werken met de doelgerichte professionals van Enerdo. Wanneer het aankomt op het behalen van mijlpalen met betrekking tot gebouwen, wordt het Enerdo-team ingeschakeld om de benodigde taken uit te voeren.

waar staan

we voor?

Moonfish-sdg

Energiepositief

We streven naar impactvolle duurzaamheid.
Samen met bedrijven en partners die dezelfde toewijding delen, verankeren we duurzaamheid in de kern van het bedrijf.

Zorgzaam

We fungeren als single-point of contact en werken nauw samen met de overige partijen uit Gentoo-ecosysteem om een geïntegreerd traject te garanderen, waarbij de diensten op elkaar aansluiten en een holistische benadering wordt toegepast.